STUDIETUR 2019

13. oktober - 20. oktober


STUDENTERMENIGHEDEN

I KØBENHAVN


Tilmeldingsperiode: 22. marts til 3. april kl. 12
Se informationer nedenfor.


Ta' med på en spændende tur til Armenien, hvor vi bl.a. skal besøge meget gamle smukke kirker og klostre, møde armenske studerende, høre om Armeniens og armenernes historie og meget mere.

Med udgangspunkt i hovedstaden Jerevan tager vi på opdagelse i det smukke land med ældgamle kirke og klostere, der ligger i en enestående smuk natur. Den armenske kirke tilhører et af verdens ældste kirkesamfund og allerede i 301 e. kr. antages det at kong Tiridates III gjorde kristendommen til statsreligion.

Vi skal bl.a. besøge klostrerne Geghard, Khor Virap, Haghpat og Sevanavank, der ligger på en halvø i den store Sevan sø. Vi skal se ruinerne af katedralen Zvartnots og besøge den armenske kirkes patriarkat i Etchmiadzin, der også huser Gevorkian Teologiske Universitet.

Desuden besøger vi museet for det armenske folkemord og den armenske stats historiske museum. Der vil også blive lejlighed til at gå på opdagelse i Jerevan på egen hånd, opleve det velsmagende armenske køkken og smage den gode armenske vin.

Som alle Studentermenighedens studierejser lægger vi vægt på godt socialt sammenhold, åbenhed og god stemning.
PRAKTISKE OPLYSNINGER:

Universitetsstuderende i København kan deltage i Studentermenighedens studieture. Hvis du læser på en professionsbachelor eller er ph.d. studerende kommer du med såfremt der er ledige pladser.

PRIS FOR REJSEN: 5500 kr. inkl. fly, hotel (tillæg for enkeltværelse på 1185,-), morgenmad, frokost på dagsture, 2 fællesmiddage, busture, guide og seværdigheder. Kan betales i rater af 1000 kr.
DEPOSITUM: 1500 kr. betales senest 10 april

TILMELDING sker til Studentermenighedens medarbejder Katrine på studietur@smikbh.dk fra 22. marts-3. april kl. 12.
I mailen beder vi dig oplyse følgende: dit fulde navn (som det står i dit pas), dit fag/institut/uddannelsesinstitution, dit mobilnummer, evt. ønsker om værelsestype, evt. ønske om bofælle. Skriv også gerne om du ønsker at betale det fulde beløb 1. august eller i rater af 1000,- hver måned op til 1. august.

I tilfælde af for mange tilmeldte, udvælger SMiK's studietursudvalg, hvilke personer, der kan deltage på rejsen. Vi lægger vægt på en fordeling af køn, studieretninger samt hvor hurtigt tilmeldingen er sket.

Krav for deltagelse:
Rejseforsikring
At man er fysisk og psykisk stabil
At man er bevidst om at turen både er social og faglig

Følg os

Studentermenigheden i København

Halfdansgade 6

2300 København S

CVR 30 25 30 27